DewaKebaikan « أفضل موقع الويب في العالم

Sumber Sahih Lawak Sensasi dan Mendidik Minda

[Mutakhir: 2]

with 12 comments

[Ini adalah pengumuman]

Sekadar gambar hiasan.

Sekadar gambar hiasan.

Dewa Soleh sedang bertapa di banjaran Himalaya, di sebelah Nepal. Beliau sedang bersiap sedia untuk menerbitkan Entry Paling Afdal 2009. Sila expect ketiadaan entry untuk beberapa hari.


DK: Subhanallah, Alhamdulillah, Allahuakbar.😎

Back to Top

Written by DewaKebaikan

20/05/2009 at 1:52pm

Posted in General

Tagged with , ,

12 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. [Re: iznan]

    kekeke sori, tersebut nama enta dlm senarai pengomen2 yg ana sebut itu. ini semua al-akh saifuddin punya pasal la ni (kekeke suka hati je tuduh)

    DewaKebaikan

    07/06/2009 at 10:37pm

  2. SAYA TAKDE KAITAN DENGAN WEBSITE INI….WAKAKA

    iznan

    07/06/2009 at 6:42pm

  3. [Re: nurmahani]

    Apa pula kaitan antara Saifuddin, DewaKebaikan, Nurmahani, Hariz,H, Seifu, rafie, nickxpert, hamka, fido, ujang, joegrimjow, sani, Adawiyah Juzailah, suhaimiramly, iznan, name, DEWAn serbaguna, dewa amuk dan kamus dewan?

    [Re: hariz,H]

    kaitannya ialah kita semua ni adalah khalifah Allah di muka bumi yang bertanggunjawab utk memelihara bumi daripada kerosakan zahir dan batin.

    (aaa sudah, saya dah start ceramah, habisla karang… 3 jam pon belom tentu habis… kekeke saya berlagak… astaghfirullah)

    DewaKebaikan

    04/06/2009 at 10:43am

  4. apakah kaitan semua ini?

    hariz,H

    04/06/2009 at 10:29am

  5. Soalan:

    Apakah kaitan Saifuddin, DewaKebaikan dan Nurmahani? :-s

    nurmahani

    04/06/2009 at 10:22am

  6. [Re: saifuddin]

    Kaitannya, tidak ada kene mengena dengan Daewoo.

    DewaKebaikan

    04/06/2009 at 9:21am

  7. Apa kaitan DewaKebaikan dan Nurmahani? Hehe

    saifuddin

    03/06/2009 at 6:52pm

  8. [Re: saifuddin]

    Kuiz:
    Dewa Dewe Dewi Dewo Dewu.
    Apakah kaitan perkataan-perkataan tersebut dengan Daewoo (South Korean conglomerate)?

    DewaKebaikan

    02/06/2009 at 11:48pm

  9. Nurmahani DewiKebaikan? Hehe.

    saifuddin

    02/06/2009 at 11:38pm

  10. [Re: hariz,H]

    dah lamo den kawen ngeh ngeh ngeh.

    [Re: Nurmahani]

    gambar tu kan sekadar hiasan. tidak ada kene mengene dengan diri saya :-s

    DewaKebaikan

    26/05/2009 at 11:47am

  11. ermm..nak kawen lagi satu ke encik dewa kebaikan?😦

    Nurmahani

    26/05/2009 at 9:51am

  12. ko nak kawen ke bro?

    hariz,H

    26/05/2009 at 1:20am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s