DewaKebaikan « أفضل موقع الويب في العالم

Sumber Sahih Lawak Sensasi dan Mendidik Minda

[Sharifah Sofia]

with 17 comments

[Revised: 15 August 2009 @ 9:03AM UTC+8]

Serius, aku pelik bagaimana boleh muncul referrer daripada album gambar Sharifah Sofia.

Referrers for 12 August 2009

Referrer Views
marlizaradzi.blogspot.com 3
google.com.my/reader/view/?hl=en&… 3
chicsinred.com/blog/2009/07/16/dewa-k… 2
marlizaradzi.blogspot.com/2009_04_01_… 2
chicsinred.com/blog 2
♣ facebook.com/album.php?aid=44218&… 1
chicsinred.com/blog/page/2 1
facebook.com/home.php?ref=home 1
chicsinred.com/blog/page/3 1

.
Sekiranya anda ingin mempromosi DewaKebaikan di mana-mana, JANGAN letak nama pengomen sebagai Dewa, DewaKebaikan, DewaSuci, atau Dewa 19. Kalau aku jumpa, memang aku akan penggal konek kau dengan Katana.

Oh ya, ramai orang yang mengomen dalam album Sharifah Keturunan Nabi. Kebanyakannya mengatakan, Sharifah Keturunan Nabi Adam adalah hot and sexy.

Sharifah Keturunan Nabi Adam

Sharifah Keturunan Nabi Adam

Sejauh mana ‘benarnya’ kenyataan tersebut?


DK: Entahlah.

Back to Top

Written by DewaKebaikan

10/08/2009 at 8:05pm

Posted in General

17 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. [Re: tempeleng]

    saje je soklan tu.

    DewaKebaikan

    06/11/2009 at 3:18pm

  2. biar betik soalan ko ni DK. “entahlah”? siapa kat bumi ni bukan keturunan Nabi Adam?

    tempeleng

    06/11/2009 at 2:59pm

  3. [Re: wan]

    ntah. tapi kalau banding dengan tetek king kong, kalah la saripah sopia.

    DewaKebaikan

    01/09/2009 at 3:25pm

  4. uhhh…

    agak besar lah…

    wan

    31/08/2009 at 7:10am

  5. [Re: jibam]

    DD kot. nanti, kalau ada ibu yang kering susu, bleh amik saripah sopea jadi ibu susuan. sekali hisap, baby boleh kenyang 3 hari kekeke

    DewaKebaikan

    12/08/2009 at 6:03pm

  6. selipar: mmg mantap nenen si sharifah tu..aku agak saiz dia 36C..kekekekek

    jibam

    12/08/2009 at 2:51pm

  7. [Re: Selipar]

    keh keh keh. buat topeng mulut bleh gak utk mencegah h1n1

    DewaKebaikan

    12/08/2009 at 11:49am

  8. silikon?kehkeh.nenen dia sama besar ngan kepala.aku rs laki dia boleh guna bra si sharifah buat kopiah.haha.

    sorilah aku ni suka menganalisa kejadian alam

    Selipar

    12/08/2009 at 10:26am

  9. [Re: Selipar]

    a ah baru edit ayat. mantap? ntah2, ada silikon kot kekeke. ish ish saya ni bersangka buruk plak.

    DewaKebaikan

    12/08/2009 at 8:29am

  10. oh takle letak nama pengomen sebagai dewakebaikan..
    aku ingat takleh letak nama dewakebaikan kat mana2.aku silap faham.eh ke kau br edit ayat tu?

    tp kan nenen si sharifah tu mantap kan?mesti bini aku jeles.

    Selipar

    12/08/2009 at 7:12am

  11. [Re: Nurmahani]

    tak kisah la sape yg coin. yang penting kita happy.

    [Re: Abang misai tajam]

    insaf. alhamdulillah.

    DewaKebaikan

    11/08/2009 at 9:05pm

  12. Piahzadora pinjam dari chicsinred… ada dia cakap dalam blog dia..Sudah insaf barangkali,sebab tu dah takder.

    Abang misai tajam

    11/08/2009 at 2:58pm

  13. pengote adalah dari piahzadora la. which is no longer exist. tak tahu la apesal.

    nway, not promoting might be one of DK’s identity. so kite layan kan aje lah hehehe

    Nurmahani

    11/08/2009 at 2:21pm

  14. [Re: Selipar]

    nanti orang ingat saya pengote (meminjam kata2 chics. ke orang lain yg coin word tu? hehehe)

    DewaKebaikan

    11/08/2009 at 11:58am

  15. takpe chics, DK kata kalau dia jumpa dia akan penggal konek…jd saudari terselamat…fuhh..

    Tp apasal takleh letak dewakebaikan?

    Selipar

    11/08/2009 at 11:12am

  16. [Re: chics]

    hehehe takpe. sedangkan nabi ampunkan umat. keh keh saya perasan, saya seorang pengampun.

    DewaKebaikan

    11/08/2009 at 10:37am

  17. Ala tapi saya dah terletak, sorryla. Takpe nanti boleh adjust jadi dewa..er..er..jadi dewa lain.

    chics

    10/08/2009 at 10:57pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s