DewaKebaikan « أفضل موقع الويب في العالم

Sumber Sahih Lawak Sensasi dan Mendidik Minda

[Fazura Sharifuddin]

with 7 comments

Astaga😯

Fazura Saripudin

Fazura Saripudin

Astaga😯

Fazura Saripudin

Fazura Saripudin

Laisla Bonita😯

Fazura Saripudin

Fazura Saripudin

Masya Allah😯

Cosmo Quiz

Cosmo Quiz

Alhamdulillah🙄

Cosmo Quiz: Alhamdulillah

Cosmo Quiz: Alhamdulillah

Bolehlah aku ambil bahagian dalam kuiz facebook, “Sejauh mana anda takutkan Tuhan?”
Insya Allah, aku akan dapat result “Alhamdulillah. Anda takutkan Tuhan sepertimana Fazura takutkan Tuhan.”


DK: Subhanallah.

Back to Top

Written by DewaKebaikan

13/08/2009 at 3:32pm

Posted in General

Tagged with , ,

7 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. [Re: penjaga neraka]

    err… tak pernah pula saya bercakap, keluar api. saya bercakap, keluar suara ada la.

    ps: amacam… kerja kat Hewlett-Packard best tak? kirim salam kat bos ya…

    DewaKebaikan

    19/01/2010 at 9:49am

  2. poyo la korang , ckp berapi , last2 semua masuk neraka jugak .

    penjaga neraka

    17/01/2010 at 7:11pm

  3. [Re: jibam]

    kok den ghajin, den buek la nanti. nanti makno eh esok. esok makno eh luso. luso makno eh minggu dopan. minggu dopan makno eh bulan dopan. bulan dopan makno eh tahun dopan. tahun dopan makno eh, never. kekeke

    doa yo la, sampai ati den jadi lombut dan ghajin hehehe

    DewaKebaikan

    14/08/2009 at 11:30am

  4. [Re: Selipar]: btul3x kekekeke. si seripah nye mmmg mantoppppppp!

    [Re: DewaKebaikan]: mak den tak poei skolah inggeris, tapi dia sokong PPSMI tue.jadi hasilnya, fazura pun masuk dlm list calon2 yang dio bekonan nak buek menantu.nanti ekau buek entry pasal diyana daniel ko, aya raudah ko, yg penting eden nak yang nenen mantoppppp.kekekekekee.den suko entri2 cam tu.buek yo, jgn tak buek.kekekeke

    jibam

    14/08/2009 at 11:08am

  5. [Re: jibam]

    moden bona dah omak kau ni. mesti sekolah inggeris maghin ni.

    [Re: Selipar]

    “gadis melayu tak semestinya kena pakai tudung.yang penting hati dia baik.”
    → ini alasan zaman purba. kok dio hidup jaman dinoso maghin, dah lamo den mintak dinoso tu hompap mo kaki eh.

    PS: jibam mo Selipar ni sedagho agak eh kan. hahaha memandai yo den

    DewaKebaikan

    14/08/2009 at 10:53am

  6. si fazura takutkan tuhan sehingga dia cuba “menjauhkan diri” dari tuhan.dia ingat dengan memakai pakaian yang dimurkai tuhan maka dia akan jauh dari tuhan yang ditakutinya.kehkkeh.

    bdk pompaun memang bodoh.aritu aku tgk rancangan gadis melayu.ada sorang minah yg tak pakai tudung cakap: “gadis melayu tak semestinya kena pakai tudung.yang penting hati dia baik.” kehkeh.bodoh macam biskut. kalau langgar perintah tuhan tulah sejahat2 hati, bodoh..

    p/s: nenen si fazura tak semantap nenen saripah.btol tak jibam?

    Selipar

    14/08/2009 at 10:15am

  7. cun melecun nyo si fazura ni..ni pun calon menantu mak den gak ni selain seripah sopiah tu….mak den mmg berkenan kek pompuan yg suka tunjuk lurah2 ni…kekekek

    jibam

    14/08/2009 at 9:36am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s