DewaKebaikan « أفضل موقع الويب في العالم

Sumber Sahih Lawak Sensasi dan Mendidik Minda

[Bad Romance]

with 2 comments

Daripada Mat/Minah Fwd untuk Mat/Minah Fwd.

Bad Romance Lagu Yahudi dan Syirik
Gadis Lonely? | ohartis.com | 24 March 2010

We all ada terima email dari “Islamic Youth” mengenai isu lagu Bad Romance nyanyi Lady Gaga. Berikut adalah petikan email yang diterima.

salam..fyi,i want to share with your guys that lagu tu berunsurkan yahudi.. yg part “rara aaa .. (rara bermaksud matahari)..Ni pun org forward..Betul ke tdk,walLahu a’lam..Nak dijadikan cerita, dlm video clip bad romance pon ada tnjuk yg lady gaga brdiri kt tngah and ada org mengelilingi dia.. Its mean that, lady gaga is matahari dn yg lain tuh planet.mereka menyembah matahari.so,syirik bg seorng islam menyanyi lagu itu..that’s all..thnx

Sejauh mana kebenaran ini, anda yang tentukan. Diri masing-masing kan? Dalam kes ini, kami dah cuba menyampaikan apa yang patut disampaikan..

OHARTIS: MUNGKIN RAMAI YANG ANGGAP HIBURAN TETAP HIBURAN. APA KAITAN DENGAN AGAMA. JIKA ANDA MENGANGGAP BEGITU, SEDARILAH YANG ANDA ADALAH UMAT AKHIR ZAMAN.

Anda dipersilakan untuk speculate tentang lagu “Ra Ra Re Ra Ra Re Ra Ra” ini.

HAHA
HAHA
HAHA
HAHA
HAHA

Saya pun ada terima email daripada “Islamic Dewa” tentang isu lagu “Ayah Ibu Anak — Ayiban” nyanyian BAJI. Berikut adalah petikan email yang diterima:

askum… ef.wai.ai, i wanna share wif u gays dat lagu tu beruns0rkan yahudee.. yg part “Ra Ra Re Ra Ra Re Ra Ra” (RaRa bermaksud matahari. RaRe bermaksud tenggelam. RaRaRe bermaksud timbul).

Ni p0n org fowed.. Betul ke idak, walLahu a’lam. i main percaya je ape yg org lain cakap. sbb i ni bebal, bengap, tolol dan dungu. lepas tu, i saje letak “wallahu a’lam” sebab nak kaver kebodohan i yg hakiki.

I teluper yg tnggungjwb utk siasat sesuatu berita itu teletak di bahu i. bukannya stakat becakap “betul ke idak.. walLahU a’LaM.” i mmg bebal.

Nak dijadikan cerita, dlm video clip Ayiban pon ada tnjuk yg drummer BAJI duduk kt tngah and ada org mengelilingi dia.. mana ade org bediri main drum. Its mean that, drummer BAJI is matahari dn org jepun mmg menyembah matahari. so, sireh mmg sedap dimakan bagi seorng islam sambil menyanyi lagu itu.. that’s all.. tq..

XOXO

Sejauh mana kebenaran ini, anda yang tentukan jauhnya. Kebenaran BUKAN ditentukan oleh individu, tetapi ditentukan oleh FAKTA. Faham atau tidak wahai orang-orang PPIM (Persatuan Pem-forward Email Malaysia)?

Kalau sudah faham, mari kita bersama-sama kejar JEWISH itu!

JEW154 (Sekadar gambar hiasan)

Maksud lain untuk “RaRa” — Revolutionary Anti-Racist Action was a Dutch terrorist group.


DewaKebaikan: Mungkin kita anggap “email fwd” adalah fakta berbentuk hiburan yang pasti benar. Jika kita menganggap begitu, sedarilah yang kita adalah umat akhir zaman. Haha, saya plagiat.

Written by DewaKebaikan

23/04/2010 at 12:13am

Posted in General

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. [Re: Chix]

    Ra Ra Ra Ra Ra
    blingg!!! anda bertukar jadi pokemon. eh, mat fwd cakap “pokemon” ada unsur yahudi. kekeke

    DewaKebaikan

    24/04/2010 at 11:40pm

  2. Ra Ra Ra Ra Ra…

    Best plak nyanyi lagu ni. Oops adakah saya Yahudi sekarang?

    Chix

    23/04/2010 at 6:53pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s